Közélet

Késsel és karddal mentek neki a mezőőrnek a BMW-kkel jampizó fiatalok

Drog is volt náluk, most már előzetesben vannak.

Egy szolgálatban lévő helyi mezőőr állampolgári jelzés alapján jelent meg Kerecsenden, a Petőfi Sándor út és Arany János út kereszteződésénél, ahol a bejelentő elmondása szerint több személy hangoskodott és gépkocsikkal versenyzett. A mezőőr a helyszínre érve hangos motorzajt tapasztalt és látta, hogy két BMW típusú gépjármű vontatókötéllel van összekötve, ezért felszólította a személyautók mellett tartózkodókat arra, hogy jobb lenne abbahagyni a hangoskodást.

Fotó: Police.hu
Fotó: Police.hu

A figyelmeztetés hatására három férfi szidalmazni kezdte a mezőőrt, majd a 28 éves helyi lakos egy késsel, 19 éves társa pedig a kocsiból elővett karddal fenyegette meg a sértettet.

Az időközben kiérkező rendőrök a helyszínen elfogták és előállították a két kerecsendi és a karancskeszi férfit az Egri Rendőrkapitányságra, ahol közfeladatot ellátó személy elleni erőszak gyanúja miatt indult ellenük büntetőeljárás.

A 19 éves férfi gépkocsijában kábítószergyanús növényi származékot is találtak a nyomozók, ezért az eljárás során vizsgálják a kábítószer birtoklása bűncselekmény gyanúját is. Az Egri Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya őrizetbe vette a gyanúsítottakat és előterjesztést tett előzetes letartóztatásuk indítványozására.

(Police.hu)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik