Közélet

Több mint 40 késszúrással végzett áldozatával a brutális férfi

A rendőrség vádemelést javasol egy férfi ellen, aki egy februári éjjelen Gyulán megverte és megkéselte az ismerősét.

A két férfi előző este együtt italozott, az idősebbik több vendéglátóhelyen fizetett mindkettőjüknek. A 21 éves Z. Zsolt miután látta, hogy társánál van még pénz, el akarta tőle venni. Az buszpályaudvaron leültek egy padra, ahol Z. Zsolt azt akarta, hogy ismerőse aludjon el, ne vegye észre, amikor belenyúl a zsebébe. A férfi lefeküdt a padra, de a gyanúsítottnak nem volt türelme kivárni, hogy elaludjon, így többször fejbe rúgta úgy, hogy elvesztette az eszméletét. Ezt követően átkutatta a ruháját, magához vette a pénzét és haza indult.

Időközben a férfi beijedt attól, hogy ha az áldozat magához tér, megnevezi a támadót, ezért visszament hozzá, és a magatehetetlen sérült zsebéből kivett késsel több mint 40-szer megszúrta őt. A rendőrök 3 óra körül találtak rá az elhunyt férfira és 4 órán belül elfogták Z. Zsoltot.

https://www.youtube.com/watch?v=dLUtIqTsmeY

A 21 éves férfi előzetes letartóztatásban van. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság az ellene indított nyomozást szeptember 7-én vádemelési javaslattal zárta le. A büntetőeljárás iratait a rendőrség továbbította a Békés Megyei Főügyészségre.

(Police.hu)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik