Közélet

Orbánék szakértője a migránsok előtt az ufóktól félt

Georg Spöttle ma már nem veszi biztosra, hogy a földönkívüliek irányítják a politikát.

A 444.hu bukkant rá arra az interjúra, amelyet néhány éve adott egy német ezoterikus-fantasztikus magazinnak, azok után, hogy a földönkívüli szürke lényekkel találkozott.

Még hetekig küzdöttem a félelmeimmel. Éjszakánként a szolgálati fegyveremmel ültem az ágyamon, felkészültem arra, hogy végső esetben öljek, ha a szürke lények újra feltűnnének nálam.

A kormányzati médiában manapság a migráció veszélyeit elemző biztonságpolitikai szakértőt egykor többször is megvizsgálták, megdolgozták a földönkívüliek. Már több mint húsz éve, hogy behálózták, így a kilencvenes években, még berlini rendőrként, ismert ufológus is lett.

Az 1994-es budapesti UFO-kongresszuson a rendkívüli égi jelenségeket kutató német szervezet (Centrales Erforschungsnetz außergewöhnlicher Himmelsphänomene) küldöttjeként a német UFO-eltérítéseket, és a Stasi földönkívüli viszonyait elemezte – emlékeztet a 444.hu.

A portál megkereste a szakértőt, hogy megtudja, a ’90-es évek óta volt-e hasonló élménye, tud-e arról, hogy a földönkívüliek esetleg szerepet játszhattak a bevándorlási válság kialakulásában, vagy más politikai krízisekben. Spöttle azt válaszolta, hogy nem szeretne a témában nyilatkozni, de néhány ponton kommentálta a kérdéseket, és korabeli élménybeszámolóit nem cáfolta.

Visszatekintve a kb., 20-25 évvel ezelőtti érdeklődésemre, meg azóta olvasott könyvekre és cikkekben a témában, soha semmilyen formában nem merült az fel, ha esetleg léteznek más civilizációk, akik látogathatják a földet, beleszóltak volna politikai folyamatokba, vagy társadalmi változásokba.

Szerinte, ha létezik is ilyen jelenség, amire nincs bizonyíték, az titkos kutató, felderítő missziókra korlátozódik, amelyeknek elsősorban tudományos céljaik vannak.

Néhány napja a köztévében Spöttle arról beszélt, hogy a német sajtó eltitkolja a migránsok által elkövetett bűncselekményeket, és egyre több olyan esetre derül fény, amikor a rendőrök jegyzőkönyvet sem vehettek föl a bűntettről. A német államvédelem nagyon figyeli a közösségi oldalakat – mondta saját példáit is említve. A német sajtó és a politikai elit egy része mindent elkövet, hogy ki ne derüljön, milyen valós veszélyekkel jár a migráció.

Előzőleg Tusványoson Georg Spöttle arról beszélt, hogy már az európai titkosszolgálatokban sem lehet megbízni, hiszen az esztelen népvándorlás elindulása óta egyre több terrortámadás történik magányos elkövetőkkel. Német- és Franciaországban többmilliós tömeget nem tudtak integrálni, az ő eltávolodásuk már az általános iskola alsóbb osztályaiban megkezdődik a társadalomtól, elkezdődik a radikalizálódásuk is. Ez a kormányok hibája is, akik nem követelték meg az integrációt – tette hozzá. Szerinte az EU-nak akkor van létjogosultsága, ha olyan erős nemzetállamokból áll, mint Magyarország.

Nem Georg Spöttle az egyetlen, akit a konzervatív táborhoz sorolnak, és mégis az ufókban hisz. Pataky Attila rockzenész szerint a földönkívüliek nemcsak közöttünk élnek, hanem már régen le is paktáltak velük bolygónk vezetői. Az Edda frontemberének az első transzcendens találkozása Miamiban volt, ahol két földönkívüli is szembe jött vele, majd szóba került, hogy

Pécs környékén van egy anomália, ott ki-be jönnek” az idegenek.

Széles Gábor nagyvállalkozó istenhívőként is elképzelhetőnek tartja az ufók létezését. Éppen azért, mert a világmindenség végtelen,

így annak valószínűsége nulla, hogy csupán egyetlen helyen éljenek értelmes lények.

Szerinte egy magasabb rendű erő, szellem nélkül nem jöhetett volna létre a világmindenséget mozgató hihetetlen logika.

Miért ne derülhetne ki az is, hogy az értelmes lényeknek nemcsak az általunk eddig ismert földi mutációi léteznek? És az miért lenne elképzelhetetlen, hogy a földi vallások is csupán egy magasabb rendű vallás szerény mutációi?

Mint lapunknak mondta, előbb-utóbb éretté válunk az információra, de még 100-150 évet várni kell, hogy az idegen lények megjelenését ne drámaként élje meg az emberiség.

 

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik