Közélet

Egy focidrukker miattuk nem tudott hazatekerni a meccsről

Két embert keresnek a rendőrök, akik a debreceni stadion mellől vittek el egy lelakatolt bicajt.

A tettesek, egy nő és egy férfi, július 31-én 20 óra körül vitték el a debreceni stadion B szektorához vezető feljáró kerítéséhez lakatolt kék színű kerékpárt. Pechükre a biztonsági kamera elől nem bújhattak el, így most fotók alapján keresi őket a rendőrség.

A férfi 20-25 év körüli, hosszú, barna hajjal. A lopás idején fehér alapon kék kockás halásznadrágot, fekete “Soproni” feliratú pólót és sötétkék-fehér sportcipőt viselt. A vele együtt lévő nő ugyancsak 20-25 év körüli, körülbelül 155-160 centiméter magas és vékony testalkatú. Ő fekete pólót, nadrágot és cipőt viselt, valamint egy világosabb, mintás oldaltáska volt nála.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

Ha látta a tetteseket, esetleg felismeri őket, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányságon (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 2. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.

(Police.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik