Közélet

Azért randalírozott az autóbusz-pályaudvaron, mert börtönbe akart kerülni

Szerinte ugyanis ott nem kell csinálni semmit.

A 21 éves férfi július 16-án hajnalban kezdte őrült akcióját az ajkai autóbusz-pályaudvaron, ahol előbb egy fém hulladékgyűjtőt dobott a váróterem ajtajához, majd a megrepedt üveget lábbal is berúgta. Randalírozásával több mint 100 ezer forintos kárt okozott a közlekedési társaságnak. A kiérkező járőrök a helyszínen elfogták a férfit, aki azzal magyarázta tettét, hogy börtönbe szeretne kerülni, mert ott szerinte nem kell semmit csinálni.

A fiatal férfi azonban ezután sem állt le, július 27-én egy ajkán parkoló autó jobb első ajtaját feszegette. Bár végül nem vitt el semmit a kocsiból, az utastérben található kábeleket azért kitépkedte, illetve a visszapillantó tükröt is letörte. Ezzel több mint 200 ezer forintos kárt okozott az autó tulajának.

A férfi ellen ráadásul mindezeken túl még szabálysértési eljárás is indult jogszerű intézkedéssel szembeni engedetlenség elkövetése miatt. A nyomozást a napokban fejezte be a rendőrség, amely az iratokat bíróság elé állítási javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek. Könnyen lehet, hogy a férfi kívánsága beteljesül és a végén börtönbe kerül.

(Police.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik