Közélet

Vízbe fojtotta három hónapos gyerekét a szörnyeteg apa

A szemtanúk életük legborzasztóbb élményének nevezték a történteket.

Letartóztattak egy 25 éves férfit szombaton Milwaukee-ban, aki állítólag egy csoport megrökönyödött ember szeme láttára fojtotta vízbe három hónapos kisfiát. A férfi egy parkban veszekedett a barátnőjével, amikor egyszer csak a tóhoz vitte a gyerekét és a vízbe dugta a fejét.

Az egyik szemtanú azonnal felé rohant és megpróbálta kimenekíteni a vízen lebegő kisbabát, ám az apa kikapta a kezéből és még beljebb úszott. “Nem számít, hogy mit csinálsz vagy mennyire küzdesz, egyszerűen csak veszítesz. Közben pedig azt kívánod, bár többet tettél volna” – emlékszik vissza a férfi, aki először sietett a gyermek segítségére.

Egy másik szemtanú szerint ez volt a “legborzasztóbb dolog”, amit valaha látott. A közelben tartózkodók szerint a kisfiú nagyon sokáig sírt, aztán egyszer csak elhallgatott. Mire a rendőrök és a tűzoltók a helyszínre értek, a gyermek már elveszítette eszméletét, végül a helyszínen meghalt.

A férfi ellen élettársa tavaly már kért egy ideiglenes távoltartási végzést, akkor arra hivatkozott, hogy a férfi folyamatosan verte őt. A végzést végül nem érvényesítette a bíró, a nő ugyanis nem jelent meg a bíróságon.

(New York Daily News)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik