Közélet

Üvegszilánkkal vágta el bátyja barátnőjének a nyakát a pszichopata tini

Ha bűnösnek találják, a 14 éves lány akár 40 évet is kaphat.

Letartóztattak egy 14 éves wisconsini lányt, miután megtámadta bátyja barátnőjét, akinek aztán elvágta a nyakát és hagyta elvérezni. A tini ellen csütörtökön emeltek vádat emberölési kísérlet miatt, ezért – amennyiben bűnösnek találják – akár 40 év börtönt is kaphat.

Kali Jade Bookey szerdán hívta a rendőrséget azzal, hogy ismeretlen férfiak el akarták rabolni, ám a támadókat bátyja barátnőjéhez küldte. A hazugság – mint később kiderült – ahhoz kellett, hogy a rendőrök megtalálják az erősen vérző lányt. Bookey állítólag féltékenységből támadt a 15 éves lányra, mert nem bírta elviselni, hogy a bátyja olyan sok időt tölt a barátnőjével.

A fiatal lány éjszaka csapott le, amikor áldozata éppen aludt. Többször arcon vágta, majd két üvegtálat is eltört a fején. Az egyik szilánkkal elvágta a lány nyakát, közben azt kérdezte tőle: rögtön meg akar halni vagy esetleg el akar vérezni. A lány az utóbbit választotta, ennek köszönhetően élte túl a támadást.

Bookey amúgy mindent részletesen elmesélt a rendőröknek, magát egy “őrült pszichopataként” jellemezte, aki “első áldozatát kereste”. A támadást egy hétig tervezte a fiatal, akinek első bírósági meghallgatása augusztusban lesz.

(The Independent)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik