Közélet

Golfütővel és sokkolóval verték egymást a bálozók

Nagyon eldurvult egy besenyőtelki buli, miután hárman válogatás nélkül verték a vendégeket.

A három besenyőtelki lakos tavaly április 6-án ment a helyi kisebbségi önkormányzat báljára, amin aztán minden előzmény nélkül rátámadt az előtér ajtajában álldogáló sértettre. A bunyóba ekkor beszállt az egyik támadó apja is, aki ugyancsak ütni-verni kezdte a másik társaságot. A harmadik támadó ezután vett elő egy sokkolót, amivel előbb megcsapatta a földön fekvő férfit, akit végül olyan durván összerugdostak, hogy annak eltört a térdkalácsa.

Az első támadó a buli sem csitult, az utcára érve hátulról egy golfütővel csapott le egy férfit, aki a földre esve elveszítette az eszméletét. A bandát ez nem nagyon érdekelte, tovább bántalmazták a magatehetetlen embert, akit ugyancsak megpróbáltak lesokkolni. A támadók végül a rendőrség érkezésének hírére széledtek szét és menekültek el.

A Heves Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértéssel, súlyos testi sértéssel, könnyű testi sértéssel és csoportosan elkövetett garázdasággal vádolja a három férfit, akikkel szemben végrehajtandó börtönbüntetést kértek – tájékoztatott dr. Kalmár Gyula főügyész helyettes.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik