Közélet

Akár 200 ezret is kaphat, ha felismeri ezt a férfit

A maszkos férfi konyhakéssel a kezében rontott egy szegedi dohányboltba.

A maszkos férfi július 10-én nem sokkal éjfél előtt ment be a szegedi Sárosi utcában található dohányboltba, ahol a kezében lévő konyhakéssel egy ott tartózkodó vásárlóra támadt, akivel dulakodni kezdett. Miután a bolt eladója aktiválta a helyiségben található riasztót, a férfi elmenekült a helyszínről.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

A keresett személy 20-30 év körüli, körülbelül 195 cm magas, vékony testalkatú, keskeny arcú. A támadó az arcát egy fekete színű sállal takarta le, sötét téli sapkát, a nyaki részen cipzáras, sötét hosszú ujjú felsőt, sötétszürke vászon szabadidő nadrágot viselt, melynek oldalain világos csík futott végig. A rendőrség 200 ezer forintos nyomravezetői díjat is kitűzött.

Ha felismeri a férfit, hívja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06/62/562-423-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett, tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

https://youtu.be/KsBP1bqXNbg

(Police.hu)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik