Közélet

Klári bácsi, szappan – Facebookon homokosozik Kocsis Máté

kocsis máté (Array)
kocsis máté (Array)

Facebook-oldalán számolt be az Ungár Klára-féle per utórengéséről dr. Kocsis Máté fideszes józsefvárosi polgármester. Az ügy előzménye, hogy Ungár Klára egy Facebook-posztban melegnek nevezte Kocsis Mátét, aki beperelte őt emiatt. Ungárt első fokon kétmillió forint megfizetésére kötelezték, júniusban azonban neki adott igazat a Fővárosi Ítélőtábla, amelynek ítélete szerint nem sértő, ha valakire azt mondják, hogy meleg. Kocsis az ítéletet úgy értékelte, hogy a heteroszexuálisokat le lehet „buzizni”, a homoszexuálisokat viszont továbbra sem.

Kocsis Máté most a jelenség egy új szinonimáját emlegette posztjában, amelyet teljes terjedelmében közlünk. Íme:

Ungár Klároly ügyvédje, dr. Nehéz-Posony Márton (aki egyébként szintén homokos) az alábbi üzenettel örvendeztette meg az ügyvédünket: haladéktalanul fizessék meg számára a lebuzizós ügyért járó 150 ezer forintot, mert különben – figyelem! -, a sajtóhoz fordul. :) Látom, ez a buta liberális szokás, a sajtóval fenyegetőzés nagyon megy, de megnyugtathatom, a perköltséget nem azėrt szokták kifizetni, mert valaki a sajtóhoz fordul, hanem azért, mert a bíróság így döntött. Mi is így teszünk.

(Klári bácsiról amúgy láttunk a homofóbia ünnepén, a pride-on készült fotót, be volt szappanozva, de víz meg sajnos sehol nem volt…)  :)

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik