Közélet

Rongáltak, verekedtek és még loptak is a debreceni fiatalok

Három fiút már elkaptak, negyedik társukat továbbra is keresi a rendőrség.

A fiatalok először június 5-én jártak az egyik debreceni vendéglátóhelyen, ahonnan kaját, üdítőt és pénzt vittek el, majd június 10-én visszatértek és az ablakot betörve megint kirámolták a helyet.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

A nyomok végül a 18 éves K. Dávidhoz és 20 éves társaihoz, S. Józsefhez, illetve F. Ádámhoz vezettek. Volt egy negyedik társuk is, ellene országos elfogatóparancsot adtak ki. A nyomozás során kiderült az is, hogy a fiúk még egy 65 éves férfi házába is betörtek, akit előbb megvertek, majd kifosztottak.

S. József és F. Ádám egyelőre szabadlábon védekezhet, K. Dávidot a nyomozók őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását, amelyet a Debreceni Járásbíróság június 24-én elrendelt. Sztankovics Xavér Márkot a lakosság segítségével keresik.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

Ha látta a képen látható fiút, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 4. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

(Police.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik