Közélet

Alcsútdobozi nyaralóban pihenhet Orbán

Nem csak Hatvanpusztán, hanem egy, az alcsútdobozi Rézhegyen álló örökpanorámás, gyönyörűen kialakított nyaralóban is többször látták már Orbán Viktort és feleségét a közelben élők – írta meg a Magyar Narancs eheti számában. A cikk szerint a dombról csodás kilátás nyílik a környékre abból a házból, amelyet a földhivatali nyilvántartás szerint Mészáros Lőrinc vásárolt meg évekkel ezelőtt, majd a 3800 négyzetméternél valamivel nagyobb telek és rajta az épület 2013-ban adásvétel útján Orbán Győző, a miniszterelnök édesapjának birtokába került.

A helyiek már azelőtt látták a nyaralónál Orbánt, mielőtt az édesapja tulajdonába került volna, idén azonban még nem találkoztak a kormányfővel  a Rézhegyen.  A lap forrásai szerint

„TEK-eseknek tűnő” biztonságiak is voltak már az ingatlan körül és Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester embereit is látták már itt, a közelmúltban is ők gondozták a ház környékét.

A biztonságot minimum négy darab, nagy teljesítményű térfigyelő kamera biztosítja, ezeket a ház falára szerelték. Bár az ingatlan Orbán Győző nevén szerepel a nyilvántartásban, őt nemigen látták az ingatlannál. Orbánéknak a szomszédokra sincs gondjuk. Évekkel ezelőtt a ház előtt található hatalmas rétet is megvásárolta Mészáros Lőrinc, ez ma unokája nevén van.

Hétfőn a miniszterelnök a jobbikos Vona Gábor kérdésére a Parlamentben azt válaszolta, hogy

sosem volt, sosem lesz strómanom.

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik