Közélet
CDk (cd,)

Tévedések vígjátéka zajlik a “megsemmisült” CD körül

24.hu
24.hu

2016. 03. 17. 17:48

A rendőrség közölte: a belvárosi ingatlanügyekkel kapcsolatos perek egyik kulcsbizonyítéka mégse semmisült meg, szóval valaki nem mondott igazat.
Korábban a témában:

Vért izzad a rendőrség az V. kerületi ingatlanügyek körülötti nyomozással, ezt elvileg alátámasztotta Juhász Péter kerületi képviselő Facebook-bejelentése is. Az Együtt politikusa csütörtök reggel közölte, hogy a 800 eladott ingatlan listáját tartalmazó CD megsemmisült a rendőrségen. Juhász hosszan mérgelődött e tényen, csakhogy délután az ORFK kiadott egy közleményt, ezt:

A bíróság által kért adathalmaz – egy folyamatban lévő nyomozás nyomozati iratainak részét képező több száz A3-as oldalnyi nyomtatott iratmennyiség – az eljáró hatóság rendelkezésére áll, sőt az eljáró bíróság számára is beszerezhető.

A rendőrség nem adott az adatszolgáltatást kérő bírónak olyan tartalmú választ, amelyben a fájl sérülésére hivatkozott volna.

Szóval nincs megsérült adathordozó, bár Juhász egy bírósági végzésről mellékelt egy fotót, miszerint

a rendőrség mellékelt tájékoztatójában utalt technikai ok a fájl megsérülése, ezért elektronikus úton sem tudják a bíróság részére megküldeni a kért iratot, erről rövid úton tájékoztatták a bíróságot.

Szóval valaki félreértett valakit.

Szeretnél személyre szabottan híreket olvasni a mobilodon?
Töltsd le a 24.hu app-ot, és tájékozódj hiteles forrásból megbízhatóan és gyorsan! A 24.hu
vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.