Közélet

Juhász Péter TV2-t támad és videón koldul

A politikus után szaglászik a kormányközeli csatorna, mivel ő meg Orbán Viktor kormányfő vagyona körül szaglászik. Juhász állítja, nincs takargatnivalója, csak a tartozásai.

Ismét villantott az Együtt legaktívabb politikusa, az V. kerületi képviselő Juhász Péter. Nem farhátat, hanem facebookos videót. Juhász arra panaszkodik ebben nagyon hosszan, hogy a TV2 mindenáron ki akarta deríteni, hova sunnyoghatta el Juhász a vagyonát.

Juhász az érdeklődést azzal magyarázza, hogy a kormányközeli kereskedelmi csatorna nem akart beszámolni arról, hogy ő vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményezett Orbán Viktor ellen, akiről az Átlátszó kiderítette, mekkora birtokai vannak Fejér megyében. A csatorna aktívan vadászott, azt is megtudták, hova költözött Juhász a családjával, pedig még be se jelentkeztek az új címre.

Ahogy kilépek a kapun, azt látom, hogy egy óriási kamerával áll egy ember az utcán és leskelődik az ablakunkba. Akkor még nem tudtam mire vélni a dolgot, de most bejelentkezett a TV2, hogy jönnének megkérdezni az ingatlanjaimról – jelentsen ez bármit is.

Az Együtt politikusa végül poénra vette a dolgot, bevallotta, hogy alig tudja fizetni a lakbérét és a telefonszámlát, majd megmutatta a számlaszámát, hogy arra utaljanak pénzt a rajongói.

Most buktat le a TV2, hogy nem tudni, hogy miből élek. De az kérdés marad, hogy honnan tudják hol élek? Ez csak úgy lehetséges, hogy megfigyelnek és követnek. Ugyanis két hónapja költöztem el az előző albérletből, és még sehol nem szerepelt az új címem. Felhívtam a figyelmet arra, hogy Orbán egy 13 hektáros területen él 5 kastélyban. Tegnap még az is kiderült, hogy a birtokot övező földeket is mind megvették Mészáros Lőrinc nevére, aki Orbán strómanja. Vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményeztem ellene. Erre mi a TV2 reakciója? Nem, nem azt kezdik el kutatni, hogy Orbánnak honnan van ennyi pénze, hanem azt, hogy nekem miért nincs. Mondjuk jogos, engem is idegesít. Ha téged is zavar, hogy nincs pénzem, ide utalj. Juhász Péter OTP 11773133-00411716 Ma reggel Irént vittem iskolába. Ahogy kilépek a kapun, azt látom, hogy egy óriási kamerával áll egy ember az utcán és leskelődik az ablakunkba. Akkor még nem tudtam mire vélni a dolgot, de most bejelentkezett a TV2, hogy jönnének megkérdezni az ingatlanjaimról – jelentsen ez bármit is. Tehát az van hogy az állami pénzből megvásárolt, majd állami reklám milliárdokból fenntartott TV2 nem Orbán vagyonosodását nyomozza, hanem engem próbál lejáratni. Kíváncsian várom, mi kerül a híradóba abból, amit elmondtam.Viszont be kell valljam, igazuk van. A helyzet az, hogy ma, március 17-én még mindig nem tudtam kifizetni az albérletünk esedékes díját. Épp tegnap este írtam a főbérlőnknek, hogy a türelmét kérem. Nagyon rendes és türelmes velem. Azt már el sem merem mondani, hogy a telefonszámlámmal is így állok, lehet, hogy már ma egyirányúsítják. Szóval az van, hogy lebuktam. Nincs pénzem. Nem szégyellem. Vagyunk így egy páran ebben az országban. És ezt most bemutatja a TV2 is. A nézők segítségét fogom kérni, mert szerintem is méltatlan, hogy a korrupció felszámolásában legaktívabb párt egyik vezetője nem él meg a fizetéséből.Remélem segítenek majd.Ha neked is van lehetőséged, hogy segíts, azt is elfogadom. Az is öröm számomra, ha megosztod ezt, hátha más tud, és akar segíteni.Köszönöm.Ide utalhatsz, ha támogatnál:Juhász PéterOTP 11773133-00411716—Orbán 5 kastélyban él:https://www.facebook.com/Juhi.JuhaszPeter/photos/pb.478686885537133.-2207520000.1458156687./1029665767105906/?type=3&theaterÉs a körülette fekvő területeket is felvásárolta már a strómanja:http://atlatszo.hu/2016/03/16/meszarosek-terjeszkednek-a-hatvanpusztai-orban-birtok-korul-plusz-felezer-hektar-a-felcsuti-gombocnek/Ha te is szeretné ilyen jól élni, politizálj becsületesen! Csatlakozz hozzánk!http://egyuttpart.hu/csatlakozz/#nincshatalmukfelettem#nincshatalmukfeletted#Együtt #átlátszó#KorrupcióKormánya#fideszmaffia#korrupció

Közzétette: Juhász Péter – 2016. március 17.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik