Közélet

Gyilkos poénon hörgött egymásra Farkasházy és Bencsik

Bencsik András egy korábbi vezércikkben kommandósok általi kivégzést óhajtott a Heti Hetes egyes szereplőinek. Szembesítve lett állításaival, jött is a meglepetés.

Bődületes hadjárat zajlott le az ATV Csatt című műsorában Farkasházy Tivadar humorista és Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője között – írja a Blikk. Azt követően szabadult el a pokol, hogy Farkasházy felhozta Bencsik egy régebbi cikkét, amiben azt írta, egy nemzeti kommandóval kéne kivégezni a Heti Hetes pár szereplőjét.

Bencsik zavarba jött és méltatlannak nevezte Farkasházy témaválasztását, majd gyilkos poénnak nevezte a sorait. Hozzátette, feldúlt állapotában írhatta a cikket, mert ma is rendkívül kártékony műsornak tartja a Heti Hetest.

Kerényi Imre miniszteri biztos is a stúdióban volt és igyekezett a megbékélést előmozdítani. Kukorelly Endre író (és volt LMP-s politikus) azt mondta, ha ki is csúszik az ember száján ez-az, még mindig kérhet elnézést érte. Bencsik nem kért elnézést, sőt kikérte magának, hogy Farkasházy kellemetlen helyzetbe hozta.

Itt nézheti meg a felejthetetlen perceket, 2:30-nál kezdődik a zrí.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik