Közélet

Kulka János és Parti Nagy Lajos nagyon keményen kiosztotta a kormányt

Kulka János és Parti Nagy Lajos író volt a vendége egy pécsi beszélgetős estnek, írja a nol.hu. Az összejövetelnek nevet is adtak: Beszélgetés emlékekről, művészetről, barátságról, közéletről. A lap szerint leginkább csak az utóbbiról esett szó, arról viszont nagyon.

A közönséget leginkább most nem Kulka János szerepei, vagy Parti Nagy Lajos írásai érdekelték, sokkal inkább az, mit szólnak ahhoz, ami az országban zajlik.

Part Nagy azt mondta, sokszor volt már olyan, hogy azt mondták az emberek, nem létezik, hogy a kormány ezt is megússza, még is így történt. Hozzátette, most még csak kiszorították a választási irodából a kopaszok az ellenzéket,

legközelebb meg is verik.

A két vendég arra a kérdésre nem tudott választ adni, meddig marad a Fidesz. Az író szerint mindenki látja, hogy egy hazaáruló rablóbanda vezeti az országot. Kulka a választási irodánál történteket, a kormány félelem reakciójaként értelmezi. A saját karrierjét nem félti, de a színházát igen, nem szeretné, hogy miatta a Katona József Színházon csattanjon az ostor. A két művész abban is egyetértett, csak egy széleskörű civil összefogás buktathatja meg a kormányt, a hatalomváltást nem lehet erőszakkal, “mert abban ők a jobbak.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik