Közélet

Elfordultak a diákok G. Fodortól, csúnyán megbuktatták

Kíváncsiak voltunk, mit mondanak a hallgatók.

A MarkMyProfessoron diákok értékelik oktatóikat. Miután az ELTE már elítélte a G. Fodor Gábor által főszerkesztőként jegyzett portál szexista, rasszista, mások személyiségi jogait és emberi méltóságát sértő tartalmait, kíváncsiak voltunk, lett-e ennek visszhangja a hallgatók körében is. Lett.

2014-ben még csaknem teljesen kiváló értékelések születtek arról, miként tanítja a G. Fodor a magyar politikai gondolkodástörténetet.

Egyetlen bírálat volt.

„Felkészületlen, felszines (…) A vizsgán olyan kevés tudás kell, hogy bárki átmegy (…) Messze a leggyengébb tanárom.”

Mindenki más lelkendezett.

a Doktor Úr kiváló órákat tart. maximális odafigyelés, precizitás jellemzi, melyet igyekez a hallgatóinak is átadni. Én ajánlom, sokat tanultam tőle és az általa átadott tudásnak köszönhetem h most menő helyen dolgozok!!

Überkafa órákat tart, a legjobb a szakmában. A férfiasság egyszer a történelem legjobban idézett művei között lesz emlegetve!!!!!!

Egyik legjobb!

király oktató! A LEGJOBB A SZAKMABAN

Ezt követően 2015-ben már fordulni látszott a megítélése, elszaporodtak a „moderálva” bejegyzések, míg elérkezett a szégyen napja G. Fodor számára, aminek ráadásul nincs is köze az óráihoz, hiszen a mostani tanévben fizetés nélküli szabadságon van. Ugyanakkor a jelek szerint nemcsak a rektor, hanem a diákok is az ELTE-polgáraként tekintenek még rá. Ezt írták.

szellemileg zokni. és hülyeségeket is beszél.

rettenet az egész ember úgy ,ahogy van.

Sajnálom szegényt

G… Fodor

Inkább beírom előre magamnak, hogy: MODERÁLVA. Szégyen, hogy ilyen egyetemen tanít, pláne az ELTE-n, 888…

Az oldalon öt szempont alapján (követelmények teljesíthetősége, tantárgy hasznossága, felkészültség, segítőkészség, előadásmód) értékelik a hallgatók az oktatókat. Egytől ötig osztályozzák teljesítményüket. Az elmúlt napok bejegyzéseihez fűzött értékelésekben G. Fodor csúnyán megbukott. A hitelesség kedvéért megjegyezzük, hogy tanárértékelő portál nem objektív véleményezői rendszer.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik