Közélet

Öngyilkossággal fenyegetőzik Gerzsonka anyja

Két és fél éves kisfiát múlt héten, zokogva találták meg egy játszótéren, a gyermek sokáig nem is beszélt, kórházba került. A rendőrség kereste a szülőket, de nem jelentkeztek. Amikor végre sikerült azonosítani az anyát, telefonon hívták, de átverésnek tartotta, nem hitte el, hogy a rendőrök keresik, letette a telefont. Szerinte fia egyedül ekkora utat nem tudott volna megtenni.

Ha pedig megszökött volna, azt a nővérével teszi.

Volt élettársától ugyanis van egy kislánya. A férfit már elhagyta egyszer annak alkoholizmusa miatt. Közben teherbe esett, megszületett Gerzson. Visszament a férfihoz, aki állandóan érzékeltette, hogy a fiú nem az övé.  Rendszeresek voltak a veszekedések. Múlt héten a pénz miatt. Velük élő gyermekei próbáltak belé kapaszkodni, de élettársa kilökte az ajtón. Az asszony azóta ismerőstől ismerősig jár, hátha valaki befogadja.

Egykori élettársa szerint viszont a nő elvitte magával a kisfiút, és az sem kizárt, hogy szándékosan hagyta el. A Blikk úgy tudja, a nő a rendőröknek azt vallotta, bár szereti kisfiát, úgy érezte, képtelen felnevelni. A rendőrségen DNS-mintát vettek tőle: azt akarták kideríteni, van-e köze az augusztus végén a miskolci papírgyárnál talált halott csecsemőhöz.

A nő ezt felháborítónak nevezte, és azt mondta, mindent megtesz, hogy visszakapja Gerzsont. Ha ez nem megy, öngyilkos lesz. A hatgyerekes asszony azt állítja, tartja a kapcsolatot gyerekeivel, akik nevelőszülőkhöz kerültek, de a Blikk információi szerint azóta sem érdeklődött gyereke felől, hogy múlt héten megtalálták a kisfiút.

!!!
Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik