Közélet
kozmunkas(960x640).jpg (közmunkás)

Ebédelni vágyó közmunkásokra hívtak rendőrt Pakson

24.hu
24.hu

2015. 10. 05. 15:50

A bőszénfai polgármester jutalmul az egész éves melóért kiruccanásra vitte a falu közmunkásait. A házmestertempó azonban nem kímélte őket, azt hitték róluk, hogy menekültek.
Korábban a témában:

Jutalomkirándulásra vitte a bőszénfai polgármester a falu közmunkásait, Mohácsot, Paksot és Dunaújvárost is megtekinthették – kezdődik a Sonline cikke. A következő mondatot szó szerint idézzük a megyei laptól:

A remek hangulatú kiruccanás a Tolna megyei városban döccent egy kicsit ebédidő táján.

Nyitrai István polgármester szerint egy paksi étteremben foglaltak asztalt, csakhogy hamarabb érkeztek. Maradt még fél órájuk, kicsit kolbászolni a városban, de alighogy kiszálltak, megjelent két rendőr. “Látva a Darányi Ignác Terv feliratú matricánkat a buszon, mindjárt mosolyogva, barátságosan mondták el, miért jöttek” – mondta a polgármester.

Kiderült, hogy egy helyi lakos elővette a házmestertempót és bemószerolta a vidám csoportot, mondván, hogy migránsok. A rendőrök rendesek voltak, bár kötelességből mindenkit igazoltattak. Nyitrai jól összefoglalta, mennyire tönkretette a magyar társadalmat az utóbbi pár hónap:

Egy kicsit azért bántott minket a történet, keserű volt a szánk íze, hiszen a fiúk és a lányok is keményen dolgoztak egész évben, s bennünk motoszkált, hogy úgy látszik, olyan időket élünk, hogy mindenki mindenkit feljelent, de szerencsére a kirándulás hangulatát mindez nem törte meg.

A Tolna megyei rendőrség még nem válaszolt a lap kérdéseire, de az legalább kiderült, Bőszénfa közmunkásai idén derekasan kitettek magukért. Tisztelet a kivételnek.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Kecskemét, 2017. március 3.
Stadler József akasztói vállalkozó az ellene költségvetési csalás bûntette és magánokirat-hamisítás vétsége miatt indított büntetõper tárgyalásán a Kecskeméti Törvényszéken 2017. március 3-án. A bíróság a vádlottat öt év börtönbüntetésre ítélte.
MTI Fotó: Ujvári Sándor
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.