Közélet
fazekas sándor (ingyenes, Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter)

Empátiát (is) tanulhatnak a Földművelésügyi Minisztériumban

24.hu
24.hu

2015. 10. 01. 15:59

Fazekas Sándor és alávetettje megtanulhatják végre, hogyan kell sikeresen szerepelni, hatékonyan visszajelezni és legfőképp aktívan hallgatni, sőt idegen nyelv is befigyelhet. Mindezt 15,6 millió forintért.
Korábban a témában:

Bruttó 15,6 millió forintért „empátiás és kommunikációs készségeiket” kezdhetik el fejleszteni a Földművelésügyi Minisztérium dolgozói – írja a Bors. Maga Fazekas Sándor miniszter, az államtitkárok és helyetteseik is mehetnek heti 4 órában a tanfolyamra.

Az órákat az Exams Kft. tartja, ami közbeszerzés útján nyerte el a projektet, ez egy 2011-ben indított családi cég. A vállalkozás csak a ténylegesen igénybe vett órákat számlázza ki. Fazekas Sándor még nem vett igénybe ilyen órát a minisztérium válasza szerint.

Érdekesség, hogy azt írják a leírásban, a tréning az idegen nyelven történő munkát segíti, de a kiírásban nem szerepel az idegen nyelv és nem is tudni, valóban nem magyarul tanulnak-e az érzékenyítő tréningen. Itt amúgy tanulnak pl. a „hatékony visszajelzés”, az „aktív hallgatás”, és az „empátiafejlesztés” fortélyairól is, de jól jöhet a „sikeres szereplési technikák” és a „hatékony önérvényesítés” óra is. A tanfolyamok a minisztérium épületében zajlanak majd.

Nocsak, nicsak, ez  mégis egy nyelvtanfolyam!

Közben a hírt szintén leszemléző 444-nek válaszolt a minisztérium, hogy itt mégis egy idegen nyelvi képzésről, ergo nyelvtanfolyamról van szó. A válasz többi része, annyira frappáns, hogy szó szerint idézzük:

egy sima fejszámolással, az államtitkárok és a helyettes államtitkárok számával beszorozva, heti 4 óraszámmal, egy ismertebb nyelviskola áraival számolva Önök is világosan láthatják, hogy mivel is próbálnak most támadni.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

AUCKLAND, NEW ZEALAND - AUGUST 29:  Phil Taylor engages with his fans during the Auckland Darts Masters at The Trusts Arena on August 29, 2015 in Auckland, New Zealand.  (Photo by Michael Bradley/Getty Images)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.