Közélet

Oroszország anyácskához fohászkodnak nemzeti szociáldemokratáink

A kormány- és oroszpárti civilek kibiztosították a mókagránátot, elhelyezték a humoraknát és kilőtték a poénrakétákat. Putyin menti meg Európát, vagy senki.

Egyik kedvenc mókaszervezetünk, a Honfoglalás 2000 Egyesület, és a hozzá szorosan kapcsolódó Nemzeti Szociáldemokraták nevű párt a baráti Szovjetunió Oroszország segítségét kéri Putyin segíts! című kiáltványukban.

Azt kérték levélben Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin elnöktől, hogy vesse latba befolyását az európai menekültválság megoldásában.

Az Európai Uniót irányító vezetők – köztük a vezér szerepében tetszelgő A. Merkel – nem képesek hatékony, megvalósítható megoldásokat találni, egyedül Magyarország tett ésszerű javaslatokat.

Azt írják még, parttalan tárgyalásokkal húzzák az időt, miközben kultúránk és a kereszténység végveszélyben van. A következő sorokban valószínűleg nem az ukrán válságra utaltak:

Az orosz elnök már nem egyszer bizonyította, hogy határozott fellépésével, éleslátásával, béketeremtő jó szándékával képes elhárítani, megoldani veszélyhelyzeteket.

Ezért kérik Putyint, lépjen fel Szíriában (már meg is tette). A végén pedig az ima zárása:

Európa bajban van, tehetetlen vezetői alkalmatlanok a válság kezelésére. Putyin, segíts!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik