Közélet

Gyönyörű melleket “növesztett” a válogatott ásza

Meglepő módját választotta a figyelemfelkeltésnek Aleksandar Mitrovic, a szerbek gólerős csatára.

A Newcastle United futballistájára rájár a rúd. Szombaton az Arsenal ellen a mérkőzés 16.(!) percében kiállították, csapata nagyrészt neki köszönhetően innen kezdve esélytelen volt és 1-0-ra elvesztette a bajnokit.

Hétfőn eztán repülőre ült, mert a szerb válogatott pénteken Európa-bajnoki selejtezőt játszik Örményország ellen. Azonban az otthoni fogadtatásában sem lelt sok köszönetet.  A 20 éves labdarúgó egy olyan pólót vett fel – mi több, a képet posztolta is – , amely kissé kiverte a biztosítékot a szerb sajtóban.

facebook.com
Aleksandar Mitrovicnak jól állnak a mellek Forrás: facebook.com

Szerbia tele van jobbnál, jobb futballistákkal, akik egytől-egyig európai topcsapatokban futballoznak, ennek ellenére tök utolsó, ötödikek az Eb-selejtezők I csoportjában.

Nevük mellett mínusz két pont éktelenkedik, ami úgy jött össze, hogy másfél év alatt négy szövetségi kapitányt fogyasztottak el. Többek közt ennek köszönhetően az egyetlen Örményország elleni 1-1-es döntetlen mellett négy vereséget áll a nevük mellett. Negatív tartományba úgy kerültek, hogy az albánok elleni hazai meccsük egy “dróntámadás” miatt 0-0-nál félbeszakadt és  a vendégek 3-0-lal megkapták a győzelmet, Szerbiától pedig levontak három pontot.

Ilyen előzmények után csoda hát, ha a szerb válogatottal kapcsolatban nem az Örményország elleni, pénteki újabb mérkőzés volt a vezető téma a címlapon, hanem Aleksandar Mitrovic teátrális “belépője”, egészen pontosan a mellén éktelenkedő “dekoltázs” :-)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik