Közélet

Ismét babát vár a gangról ledobott kisfiú anyja

terhesseg(210x140).jpg (Array)
terhesseg(210x140).jpg (Array)

"Hónapokba telt, amíg felfogtam, hogy Ádám nincs többé. A hiánya szinte elpusztított" - mondta a nő.

Ismét gyermeket vár az az asszony, akinek kisfiát tavaly dobta le egy I. kerületi ház gangjáról a gyermek apja, majd utánavetette magát. Mindketten szörnyethaltak.

“Valóban terhes, hamarosan szülni fog” – erősítette meg a Borsnak a család egyik forrása. A nő azonban szakított születendő gyermeke apjával. Úgy hallani, a gyilkos apához hasonlóan ő is rettenetesen féltékeny volt – tette hozzá az ismerős, aki szerint a féléves kisfiú temetésekor az anya már együtt volt új párjával.

“Hónapokba telt, amíg felfogtam, hogy Ádám nincs többé. A hiánya szinte elpusztított. Sokan megszóltak, micsoda ízléstelenség, hogy nyilvánosságra hoztam a velem történt tragédiát. Szerintem ez nem magánügy. Fel kell emelni a hangunkat, hogy végre meghalljanak minket” – mondta a gyászoló anya egy nyilvános rendezvényen.

Mint ismert, a 44 éves férfi idén januárban jelent meg volt élettársa I. kerületi lakásában, az Attila úton. Az apa veszekedett a nővel, majd megragadta gyermekét és kidobta őt a negyedikről, utána pedig magával is végzett. Nem tudott belenyugodni abba, hogy egykori párja nem megy vissza hozzá.

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik