Közélet

Repülőset játszott fiával, mielőtt ledobta a gangról

attila úti tragédia (rendőrség, attila út,)
attila úti tragédia (rendőrség, attila út,)

A férfi megkérdezte gyermeke anyjától, együtt vannak-e még. A nő nemmel felelt, ezután vetett véget a kisfiú majd saját életének is.

Nem tudott belenyugodni abba, hogy párja szakított vele – ezt írja a Zsaru magazin arról a férfiról, aki múlt hétvégén ledobta a gangról féléves kisfiát egy I. kerületi ház negyedik emeletéről, majd utánavetette magát. A 27 éves nő tavaly októberben szakított vele agresszív viselkedése miatt.

Mint kiderült, december közepén a férfi épp azzal fenyegetőzött, amit néhány napja végül meg is tett. “Megölöm magam a gyerekkel együtt, tőlem a fiamat nem fogjátok elvenni” – mondta ezt a picivel a karján, közben kinyitotta az ablakot, amelyet a nagymama csapott be, majd értesítette a rendőrséget. Az egyenruhások előállították a dühöngő apát, aki ugyan bevallotta, hogy fenyegetőzött, de állította, ebből nem gondolt semmit komolyan. A lap szerint a bíróság akkor előzetes letartóztatásba helyezte, januárban jogerős ítélet született, felfüggesztettet kapott, emellett arra kötelezték, hogy indulatkezelési tréningre járjon. 

A történtek után a rendőrök megkérdezték az édesanyát és a nagymamát, hogy kérnek-e távoltartást, de mindketten nemmel válaszoltak, az anya a lap szerint azt mondta, ha gyermeke apja megváltozik, visszafogadja.

A tragédia napján a férfi repülőset játszott gyermekével, a nő eközben ruhákat hajtogatott. Az apa megkérdezte tőle, hogy együtt vannak-e még, ám párja határozott nemmel felelt. A férfi ezután lépett ki a gangra, dobta át fiát a korláton és vetette utána magát. A rendőrök órákon át helyszíneltek, adataik szerint 18 métert zuhantak. A kisfiú holttestét a korláttól számítva három méterre, a férfiét egy méterre találták meg. Vagyis a baba nem eshetett ki a férfi kezéből, hanem lendületből dobták ki.

A Bors úgy tudja, a kisfiú temetésének költségeit a gyilkos apa családja állja, ám ők nem vehetnek részt a búcsúztatáson.

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik