Közélet

Továbbra sincs felelőse Harrach balesetének

harrach péter (Array)
harrach péter (Array)

Ismeretlen tettes ellen nyomoznak.

Még mindig ismeretlen tettes ellen nyomoz a rendőrség Harrach Péter balesete kapcsán. Ahogy arról szerdán beszámoltunk, az ügyben büntetőeljárás indult cserbenhagyás vétsége miatt.

A KDNP frakcióvezetője kedd este szenvedett balesetet Budakalásznál. Maga vezette autóját, a másik jármű, amely nekiütközött, kigyulladt, sofőrje pedig elhagyta a helyszínt, még mielőtt a rendőrök megérkeztek. Sajtóinformációk szerint egy másik kocsival versenyezhetett.

A Hír24 korábban úgy értesült, az ügynek azért nincs még gyanúsítottja, mert bár az érintett autó tulajdonosát elfogták, tagadja, hogy ő vezette volna a járművet. Úgy tudni, szemtanúkkal szembesítették – vagy szembesítik –  hogy kiderüljön, ő ült-e a volán mögött vagy sem.

A rendőrség szerdán közleményében azt írta, hogy a “bűncselekmény elkövetésével összefüggésbe hozható személyek elszámoltatása, a jelenleg rendelkezésre álló bizonyítékok összevetése és további nyomozati cselekmények végzése folyamatban van”. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön megkeresésünkre közölte: egyelőre nem áll módjukban további tájékoztatást adni az ügyről. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik