Közélet

Dühöngenek a hevesiek: a településen temették el a gyerekeit felakasztó apát

Hevesi gyilkosság (Array)
Hevesi gyilkosság (Array)

L. Krisztián álmukban bántalmazta, majd felakasztotta két kisfiát. Saját magával is végzett, a helyiek szerint nem kellene a település temetőjében nyugodnia - értesült a Bors.

 

Nem bocsátanak meg a hevesiek L. Krisztiánnak, a Bors munkatársának a férfi egy ismerőse egyenesen úgy fogalmazott: “Itt temették el, de nem érdemelte meg”.

“A kicsiknek a legszebb szertartás járt, egy ilyen apa azonban nem érdemelt ilyen végtisztességet. Nem érdemli meg, hogy itt nyugodjon, ha rajtam múlt volna akkor a temető mellé kétszáz méterrel temetik” – idéz egy helybelit a lap hétfői számában megjelent cikk.

A 6 és 12 éves kisfiúkat, Ricsit és Pistikét pénteken helyezték örök nyugalomra a pélyi temetőben, a két gyereket rengeteg helyi lakos kísérte utolsó útjára. Nem úgy az apát, akinek a temetésén körülbelül negyedannyian vettek részt. Az ő temeteése szintén pénteken volt, a tragédia helyszínén, Hevesen.

Ahogyan korábban beszámoltunk róla, a 35 éves L. Krisztián, miután felakasztotta láthatáson nála lévő gyermekeit, saját magával is ezzel a módszerrel végzett. A férfi búcsúlevelében azzal indokolta tettét, hogy nem tudta elviselni, hogy barátnője elhagyta.

!!!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik