Közélet

Öngyilkosság Nagymegyeren: nem volt szektatag a család

rendőr telefonál (Array)
rendőr telefonál (Array)

A családfő a tragédia előtt mindhármuk temetését kifizette. Egyre kevesebb a kérdőjel is a szörnyű eset körül, most kiderült, hogy nem volt szektatag a család.

Megírtuk már korábban, egy 60 éves férfi, egy 59 éves nő és 33 éves fiuk holttestére bukkantak egy nagymegyeri lakásban. Később kiderült, mérget ittak, a családfőnél nem hatott a szer, ezért ő felakasztotta magát. Mindenki rendes, dolgos embereknek ismerte őket, az apa biztonsági őrként, másodállásban pedig sírásóként dolgozott. Az édesanya rokkant volt, ő a háztartást vezette, 33 éves fiuk pedig legutóbb Győrben vállalt munkát.

A 60 éves áldozat a kollektív öngyilkosság előtt befizette mindhármuk temetését, sőt a sírhelyet, ahol a szüleik nyugodtak, hosszú időre meghosszabbította.

A Paraméter most arról ír, hiába jelentek meg olyan találgatások, hogy szektatagok voltak, ez nem igaz. Egy hozzátartozó a lapnak azt mondta, hívő katolikusak voltak. De azt a rokon megerősítette, hogy a családnak volt tartozása, emiatt pedig számos végrehajtási eljárás volt folyamatban ellenük.

!!!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik