Közélet

Önként vonult be a pszichiátriára a kisfiait felakasztó hevesi férfi

Hevesi gyilkosság (Array)
Hevesi gyilkosság (Array)

A 35 éves L. Krisztián a hétvégén felakasztotta két kisfiát, búcsúleveleírt, majd magával is végzett. A gyerekek anyját akarta megbüntetni - írta meg a Bors.

 

Ahogyan mi is beszámoltunk róla, L. Krisztián felakasztotta 6 és 12 éves fiát, majd ő is ugyanezzel a módszerrel ölte meg saját magát. A holttesteket egyik hozzátartozójuk találta meg. A Bors mai cikke szerint a férfi korábban önként vonult be a pszichiátriára.

A lapnak egy családi ismerős mondta el, hogy bár a férfi arról beszélt a szomszédoknak, hogy összeházasodnak a gyerekek anyjával, Kittivel, valójában a férfi terrorizálta a családot. “Elmesélte, hogy Krisztián nagyon féltékeny volt és gyakran megütötte. Tavaly közölte vele, ha nem vonul be önként a pszichiátriára, akkor elhagyja. Úgy tudom, Krisztián megtette és egy ideig kezelés alatt állt” – mondta el Kitti egyik ismerőse.

Ezután sem változott semmi, az édesanya 6 és 12 éves fiaival egy társasházba kötözött, L. Krisztián pedig, aki apja halálán sem tette túl magát, összeomlott. A férfi gyakran hívogatta Kittit, hogy fogadja vissza, öngyilkossággal fenyegetőzőtt. A fiúkat csütörtökön vitte el, édesanyjuk vasárnap ment volna értük.

Sajtóinformációk szerint L. Krisztián gyerekeit álmukban bántalmazta, miután rájött. mit tett, búcsúlevelet írt és felkötötte magát. A rendőrség még nem nyilatkozott a búcsúlevél tartalmáról, hétfő délutánra ígértek részleteket az ügyben.

A Blikk bosszúról ír. A pár csaknem másfél évtizede volt együtt, a férfi pedig nagyon nehezen viselte a szakítást. Az okokról a helybéliek keveset tudnak, de a szóbeszéd szerint akkor állt be a törés a kapcsolatukban, amikor egyikük zaciba tette a jegygyűrűt. Arról ugyan nem tudnak, hogy melyik fél akarta pénzzé tenni a szimbolikus ékszert, azt azonban többen biztosra vették, hogy ez már az elhidegülés jele lehetett. Abban azonban mindenki egyetértett, hogy a két ártatlan kisgyerek igazi tünemény volt, kegyetlen haláluk mindenkit felzaklatott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik