Közélet
Hevesi gyilkosság (Array)

Önként vonult be a pszichiátriára a kisfiait felakasztó hevesi férfi

Kovács-Angel Marianna
Kovács-Angel Marianna

újságíró. 2015. 07. 27. 06:30

A 35 éves L. Krisztián a hétvégén felakasztotta két kisfiát, búcsúleveleírt, majd magával is végzett. A gyerekek anyját akarta megbüntetni - írta meg a Bors.

 

Ahogyan mi is beszámoltunk róla, L. Krisztián felakasztotta 6 és 12 éves fiát, majd ő is ugyanezzel a módszerrel ölte meg saját magát. A holttesteket egyik hozzátartozójuk találta meg. A Bors mai cikke szerint a férfi korábban önként vonult be a pszichiátriára.

A lapnak egy családi ismerős mondta el, hogy bár a férfi arról beszélt a szomszédoknak, hogy összeházasodnak a gyerekek anyjával, Kittivel, valójában a férfi terrorizálta a családot. “Elmesélte, hogy Krisztián nagyon féltékeny volt és gyakran megütötte. Tavaly közölte vele, ha nem vonul be önként a pszichiátriára, akkor elhagyja. Úgy tudom, Krisztián megtette és egy ideig kezelés alatt állt” – mondta el Kitti egyik ismerőse.

Ezután sem változott semmi, az édesanya 6 és 12 éves fiaival egy társasházba kötözött, L. Krisztián pedig, aki apja halálán sem tette túl magát, összeomlott. A férfi gyakran hívogatta Kittit, hogy fogadja vissza, öngyilkossággal fenyegetőzőtt. A fiúkat csütörtökön vitte el, édesanyjuk vasárnap ment volna értük.

Sajtóinformációk szerint L. Krisztián gyerekeit álmukban bántalmazta, miután rájött. mit tett, búcsúlevelet írt és felkötötte magát. A rendőrség még nem nyilatkozott a búcsúlevél tartalmáról, hétfő délutánra ígértek részleteket az ügyben.

A Blikk bosszúról ír. A pár csaknem másfél évtizede volt együtt, a férfi pedig nagyon nehezen viselte a szakítást. Az okokról a helybéliek keveset tudnak, de a szóbeszéd szerint akkor állt be a törés a kapcsolatukban, amikor egyikük zaciba tette a jegygyűrűt. Arról ugyan nem tudnak, hogy melyik fél akarta pénzzé tenni a szimbolikus ékszert, azt azonban többen biztosra vették, hogy ez már az elhidegülés jele lehetett. Abban azonban mindenki egyetértett, hogy a két ártatlan kisgyerek igazi tünemény volt, kegyetlen haláluk mindenkit felzaklatott.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Vote YES near Vote NO posters seen in Dublin's city center advocating repeal and calling for retention of the Eighth Amendment of the Irish Constitution - a referendum fixed for May 25th.
On Thursday, May 10, 2018, in Dublin, Ireland. (Photo by Artur Widak/NurPhoto)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.