Közélet

Hazaengedték a kórházból a megvert szegedi lányt

megvert szegedi lány videó (Array)
megvert szegedi lány videó (Array)

Korábban azt tervezték az orvosok, hogy fémlemezt ültetnek be az arcába, ám erre végül nem volt szükség.

Kedden hazaengedték a hétfőn délelőtt megműtött lányt – értesült a delmagyar.hu. A körülményekhez képest állítólag jól van.  Mint ismert, Tímea arccsontja eltört, mindkét szeme alatt zúzódások vannak, szája felrepedt, a sebet több öltéssel kellett összevarrni. A támadás után készült fotója bejárta az internetet. Hétfőn megműtötték, törött arccsontjait illesztették össze. Korábban felmerült, hogy fémlemezt ültetnek be neki, ám erre végül nem volt szükség.

Hétfő este kiderült, a brutális támadásról felvétel készült, az illető a videót elküldte a rendőrségnek is. “Gyorsan történt az egész, arra lettem figyelmes, hogy a híd alatt verekedés tört ki, 2 vagy 3 ember teljes erejéből ütött valakit, akkor még nem láttam, hogy egy lányt”- írta.

A bántalmazott lány hétfőn Facebook-oldalán köszönte meg a támogatást. Az ígérte, igyekszik felépülni és megmutatni, “hogy az a gyenge nő akit elvertek igenis erős”. Keresztanyja ugyancsak a közösségi portálon fejtette ki véleményét, a támadókról azt írta,” primitív, az életükben nulla hatalommal rendelkező, kötekedő idióta barmok”. Később megszólalt a lány barátja is. “Csak remélni tudom, hogy elkapják őket. Iszonyú rossz érzés, hogy hiába próbáltam a barátnőmet védeni, nem bírtam a négy nehézfiúval” – írta egyebek mellett. 

Mint ismert, a fiatalt szombat este bántamazták Szegeden, a Belvárosi híd közelében. Szemtanúk szerint egy fekete ruhás kopasz kötött beléjük mert bőrszíne miatt azt hitte, a fiú bevándorló. A támadó azt üvöltözte, hogy „takarodj az országból” és megindult felé, a barátnő próbált közbelépni, elmagyarázni a dolgot, hogy nem bevándorló, itt született, magyar állampolgár, de ezzel csak annyit ért el, hogy a pofonok nagyját ő kapta. Miután riasztották a mentőket és a rendőröket, a támadók elmenekültek.

 A rendőrség – egyebek mellett – közösség tagja elleni erőszak gyanúja miatt nyomoz az ügyben. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik