Közélet

Tragédia Kalocsán: szerelme vitte a halálba a 19 éves Lilit

O. Gábor barátnőjét is magával vitte a gyorsulási versenyre. Felborult, a balesetben a fiatal lány meghalt. A gyászoló édesanya szerint Lilit korábban nem érdekelte a száguldozás - írta meg a Bors.

Bolondul a tunuingolt kocsikért O. Gábor, aki kocsijával felborult a kalocsai reptéren vívott gyorsulási versenyen. Szerelme, a 19 éves Cs. Lili a helyszínen szörnyethalt, a sofőr súlyos sérülésekkel fekszik a kórházban – írta meg a Bors keddi számában.

A lap információi szerint az ismerősök gyorsulási versenyről beszélnek, O. Gábor közösségi oldalán is büszkén mutogatja tuningolt autóját.

Árvai Edina, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője közölte: a használaton kívüli repülőtéren két autó ütközött eddig tisztázatlan körülmények között.

“Lili egyik barátja hívott fel telefonon és mondta, hogy nagy baj történt” – nyilatkozta a lapnak Lili édesanyja, akit nem engedtek a baleset helíszínére. “Korábban ő nem rajongott a száguldozásért, csak amióta Gábort ismeri. Nem tudok egyelőre semmit. Fogalmam sincs, hogy pontosan mi történt” – tette hozzá.

Kurtyán Ferenc, a Magyar Gyorsulási Szövetség elnöke szerint illegális volt a verseny, a tragédiát szélbefúbás, defekt vagy a versenyző autók súrlódása okozhatta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik