Közélet

Mohósága buktatta le a lábát egymilliárdért levágató csalót

szerzodes(210x140).jpg (Array)
szerzodes(210x140).jpg (Array)

Még alig kelt fel a kórházban, máris intézkedni kezdett, hogy hozzájusson a pénzhez.

Összesen 14 biztosítóhoz sétált be és 29 szerződést kötött az a férfi, aki a csaknem egymilliárd forintos biztosítási összeg reményében vonat alá feküdt és levágatta a lábait. A Blikk úgy tudja, mohósága vált gyanússá, ugyanis alig kelt fel az altatásból a kórházban, azonnal benyújtotta a kárbejelentő lapokat, hogy minél előbb megkapja a pénzt. Még az utalás előtt lebukott. 

A nyírkátai férfi a helyiek szerint évekig kiskirályként élt szeretteivel a szabolcsi faluban, ám néhány éve tönkrementek. A számítástechnikával foglalkozó családfő régóta nem dolgozott, felesége tanítónői fizetéséből éltek. Az asszony az egyik hitelkárosultakat segítő oldalra is feliratkozott.

Ahogy arról beszámoltunk, a férfi 2013 novembere és 2014 februárja között több biztosítótársaságnál is balesetbiztosítást kötött, a terve ugyanis az volt, hogy egy későbbi időpontban súlyosan megsebesíti magát, hogy pénzhez jusson. “Balesete” tavaly, július 30-án történt, a nyírcsászári vasútállomáson. Bemászott egy mozgó vonat utolsó vagonjának utolsó tengelye elé, amely átment a lábán. Mentőhelikopterrel vitték kórházba, ahol mindkét lábát amputálták. A férfi megpróbált hozzájutni a csaknem egymilliárd forintra rúgó biztosítási összeghez, ám a napokban gyanúsítottként hallgatták ki.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik