rablas(430x286)(1).jpg (Array)
Közélet

Megtámadott pécsi színésznő: karmoltam, rúgkapáltam és ütöttem

A 26 éves Kulcsár Viktória szembeszállt a 48 éves támadójával, így a harcias nő végül a férfin több sebet ejtett, mint amit neki okozott a támadója – írja a Blikk.

„Nemcsak szép szóval próbálkoztam, hanem karmoltam, rúgkapáltam és ütöttem is” – mondta Viktória a Blikknek.

A támadó rendőrségi fotóján számos sérülés látható: a lábán jól látható sebeket feltehetően akkor szerezte, amikor a nőt a földre vitte, és dulakodtak. Az agresszív férfi karján pedig jól láthatóak a karmolásnyomok. Viktóriának az ujja tört el.

„Lelkileg egyáltalán nem viselt meg a támadás, annak ellenére, hogy tudom, sokkal rosszabb vége is lehetett volna. Egy kicsit büszke is vagyok arra, hogy szembeszálltam vele és sikerült elszabadulnom – nyilatkozta a színésznő.

Mint azt korábban megírtuk, kedden megtámadták a Pécsi Nemzeti Színház színésznőjét. A rendőrség közölte: T. István a nő táskáját erőszakkal elvette és elvitte a helyszínről a benne lévő mobiltelefonnal, személyes iratokkal és lakáskulccsal. Facebook-oldala tanúsága szerint a nő sörözni volt, onnan mehetett haza a vasárnapról hétfőre virradó éjjelen, háromnegyed háromkor, amikor megtámadták. Egy szemtanú elmondta: hangos kiabálásra ébredtek fel, az ablakon kinézve látták meg a halálra rémült, segítségért kiáltozó lányt. Szóltak neki, hogy menjen be hozzájuk, de csak rohant tovább.

A fiatal színművésznő a Blikknek korábban azt mondta: “Hallottam a férfi lépteit, ahogy fut utánam. Megláttam az árnyékát, és a következő pillanatban már a tarkómon volt a keze. Letepert a földre, és fojtogatott. Sikoltoztam, de csak azt sziszegte: „Kussolj, mert megöllek!” Annyira szorított, hogy eltört az ujjam, amikor megpróbáltam lefejteni a nyakamról a kezét.”

Viktória végül blöffölt, és azt mondta, hogy rendőr főtörzsőrmester a nagybátyja. Ezután a férfi engedett a szorításból, ő pedig el tudott futni.

A rendőrség rablás miatt indított nyomozást. Először egy 30 év körüli férfit kerestek, de később, szerdán délelőtt egy 48 éves férfit fogtak el a városban. Ő részletes beismerő vallomást tett, a Bors úgy tudja, hogy a támadást igen, de az erőszakot nem ismerte el. Azt mondta: pénzre volt szüksége.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!