Belföld

„Kussolj, mert megöllek!” – Színésznőre támadtak Pécsen

A fiatal nőt kirabolták, úgy tudni, hogy meg is akarták erőszakolni.

Megtámadták a Pécsi Nemzeti Színház színésznőjét – írja a Bors. A fiatal nőt egy 48 éves férfi meg akarta erőszakolni, de ő kiabálni kezdett, így támadója elmenekült.

A rendőrség közölte: T. István a nő táskáját erőszakkal elvette és elvitte a helyszínről a benne lévő mobiltelefonnal, személyes iratokkal és lakáskulccsal. Facebook-oldala tanúsága szerint a nő sörözni volt, onnan mehetett haza a vasárnapról hétfőre virradó éjjelen, háromnegyed háromkor, amikor megtámadták. Egy szemtanú elmondta: hangos kiabálásra ébredtek fel, az ablakon kinézve látták meg a halálra rémült, segítségért kiáltozó lányt. Szóltak neki, hogy menjen be hozzájuk, de csak rohant tovább.

A fiatal színművésznő a Blikknek megszólalt, és beszélt a szörnyű hajnalról: “Hallottam a férfi lépteit, ahogy fut utánam. Megláttam az árnyékát, és a következő pillanatban már a tarkómon volt a keze. Letepert a földre, és fojtogatott. Sikoltoztam, de csak azt sziszegte: „Kussolj, mert megöllek!” Annyira szorított, hogy eltört az ujjam, amikor megpróbáltam lefejteni a nyakamról a kezét.”

Viktória végül blöffölt, és azt mondta, hogy rendőr főtörzsőrmester a nagybátyja. Ezután a férfi engedett a szorításból, ő pedig el tudott futni.

A rendőrség rablás miatt indított nyomozást, a Pécsi Újsággal korábban közölték: “a jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján szexuális erőszak elkövetése nem valósult meg”.

Először egy 30 év körüli férfit kerestek, de később, szerdán délelőtt egy 48 éves férfit fogtak el a városban. Ő részletes beismerő vallomást tett, a Bors úgy tudja, hogy a támadást igen, de az erőszakot nem ismerte el. Azt mondta: pénzre volt szüksége.

Figyelem!

Ha önt vagy ismerősét, rokonát erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálatot, ami belföldről minden hálózaton keresztül ingyenes: 06-80-20-55-20

Bántalmazás áldozatául esett nők és gyermekek számára a Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen Egyesület működtet ingyenesen hívható segélyvonalat minden nap 18-22 óra között: 06-80-505-101

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik