Közélet

Órákig kínozta áldozatát a forráskúti gyilkos

forráskúti gyilkosság (Array)
forráskúti gyilkosság (Array)

Az áldozat a fojtogatástól elájult, de támadója még ekkor sem hagyta abba a bántalmazását. Másfél-két óra múlva ölte meg egy kalapáccsal.

Vádat emeltek a tavaly ősszel meggyilkolt forráskúti lány ügyében. A vádirat szerint az áldozatot gyermekkori ismerőse megerőszakolta, majd brutálisan bántalmazta – közölte a Csongrád Megyei Főügyészség kedden. A vádlottat szexuális erőszak, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés és súlyos testi sértés miatt állítják bíróság elé.

A rendőrség korábbi tájákoztatásából kiderül, a Csongrád megyei településen tavaly novemberben jelentették az áldozat eltűnését, a nyomozás közben a lány egy gyermekkori ismerősének házába is eljutottak a rendőrök. Itt megtalálták az áldozat mobilját és biciklijét, majd a melléképületben elrejtve a holttestét is. A nyomozás megállapította, hogy az akkor 21 éves gyanúsított áthívta magához a fiatalt, megerőszakolta, bántalmazta és fojtogatta. Halálát kalapáccsal okozott sérülések okozták.

Az ügyészség kedden közölte, hogy az áldozat a fojtogatástól elájult, de támadója még ekkor sem hagyta abba a bántalmazását. Másfél-két óra múlva ölte meg a kalapáccsal. A fejére célzott, a lány halálát koponyasérülések okozták.

Nem ez volt az első alkalom, hogy a fiatal rátámadt egy nőre: 2014 májusában Szegeden lefejelte akkori barátnőjét, akinek eltört az orrcsontja – most emiatt is vádat emeltek ellene.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, gyilkos és áldozata gyermekkori barátok voltak. Az egyenruhások fel akarták térképezni a lány útvonalát, emiatt keresték fel a vádlottat, ám feltűnt nekik, hogy a fiú múlt időben beszélt a lányról. Kiderült, hogy a holttestet az udvaron, a disznóólban rejtette el.


Fotó: CSMRFK

Ajánlott videó

Olvasói sztorik