Közélet
Dobrai-Sandorne(960x640).jpg (Array)

Zároltatnák Marcsika lányainak vagyonát

Farkas György
Farkas György

újságíró. 2015. 05. 13. 07:00

Feljelentéskiegészítésre készül a Kun-Mediátor károsultjait képviselő egyik ügyvéd, miután konzultált a nyomozókkal – írja a Blikk.

Korábban a témában:

Azt szeretné, ha a rendőrség vizsgálná a szökésben lévő cégtulajdonos lányainak tulajdonában lévő Bonanza rendezvényközpont tavalyi százmilliós fejlesztését. Ha a nyomozást kiterjesztenék a Bonanzára és az azt üzemeltető Múzeumkert Zrt.-re, tisztázni lehetne, felhasználták-e Marcsika gyerekei az ügyfelektől elcsalt pénzt.

Dobrossy István ügyvéd a Blikknek azt mondta, a zrt.a  bevételeiből ekkora beruházásra képtelen lett volna. Ha kiderülne, hogy bűncselekményből származó pénzeket is befektettek, esély lenne rá, hogy akár az egész ingatlant lefoglalják. Ez a százmilliós érték kiindulási alap lehetne a kártalanításhoz. Az ügyvéd tudomása szerint eddig még semmit nem sikerült lefoglalni az eljárásban.

Előzőleg Marcsika lányai elkezdték árulni éttermük milliós berendezéseit, gépeit. Ők már elköltöztek a városból. A károsultak ügyvédje leállíttatná a rendőrséggel a kiárusításokat, de a család ügyvédje szerint ők nem érintettek ebben a bűncselekményben, vagyonukkal sajátjukként rendelkezhetnek. Nem követtek el bűncselekményt, így velük szemben nem lehet érvényesíteni semmiféle polgárjogi igényt. A testvérek hiteleket vettek fel a felújításhoz – mondta a Dobrai család ügyvédje a Mokkában.

A becsődölt karcagi befektetési cég károsultjai másként vélekednek. Szerintük Marcsika intézte úgy, hogy forráshoz jusson a családja.

 

 

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Bengaluru, 2018. április 18.
Gyertyás virrasztáson vesz részt egy nő egy csoportos nemi erőszak és gyilkosság áldozatául esett nyolcéves indiai lány emlékére Bengaluruban (korábban Bangalor) 2018. áprlilis 17-én. A nomád törzsben élő lány 2018 januárjában halt erőszakos halált az észak-indiai Dzsammu állam Kathua körzetében. (MTI/EPA/Dzsagadis Nv)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.