Közélet

Zároltatnák Marcsika lányainak vagyonát

Dobrai-Sandorne(960x640).jpg (Array)
Dobrai-Sandorne(960x640).jpg (Array)

Feljelentéskiegészítésre készül a Kun-Mediátor károsultjait képviselő egyik ügyvéd, miután konzultált a nyomozókkal – írja a Blikk.

Azt szeretné, ha a rendőrség vizsgálná a szökésben lévő cégtulajdonos lányainak tulajdonában lévő Bonanza rendezvényközpont tavalyi százmilliós fejlesztését. Ha a nyomozást kiterjesztenék a Bonanzára és az azt üzemeltető Múzeumkert Zrt.-re, tisztázni lehetne, felhasználták-e Marcsika gyerekei az ügyfelektől elcsalt pénzt.

Dobrossy István ügyvéd a Blikknek azt mondta, a zrt.a  bevételeiből ekkora beruházásra képtelen lett volna. Ha kiderülne, hogy bűncselekményből származó pénzeket is befektettek, esély lenne rá, hogy akár az egész ingatlant lefoglalják. Ez a százmilliós érték kiindulási alap lehetne a kártalanításhoz. Az ügyvéd tudomása szerint eddig még semmit nem sikerült lefoglalni az eljárásban.

Előzőleg Marcsika lányai elkezdték árulni éttermük milliós berendezéseit, gépeit. Ők már elköltöztek a városból. A károsultak ügyvédje leállíttatná a rendőrséggel a kiárusításokat, de a család ügyvédje szerint ők nem érintettek ebben a bűncselekményben, vagyonukkal sajátjukként rendelkezhetnek. Nem követtek el bűncselekményt, így velük szemben nem lehet érvényesíteni semmiféle polgárjogi igényt. A testvérek hiteleket vettek fel a felújításhoz – mondta a Dobrai család ügyvédje a Mokkában.

A becsődölt karcagi befektetési cég károsultjai másként vélekednek. Szerintük Marcsika intézte úgy, hogy forráshoz jusson a családja.

 

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik