Közélet

Akácfa utcai gyilkosság – újabb részletek

Politikus(210x140).jpg (Array)
Politikus(210x140).jpg (Array)

Bár a "politikus szál" kapcsán tovább folynak a találgatások, - az eddigi információk alapján - a 19 éves Nancy rejtélyes vendégének létezésére nem utal semmi. Kiderült, miért nem működtek a térfigyelő kamerák.

Továbbra is rengeteg a tiszázatlan kérdés annak a 19 éves lánynak a halála körül, akit május elején öltek meg Budapesten, egy Akácfa utcai lakásban. Arról, hogy ki és hogyan végzett vele, mi lett a sokszor említett telefonnal, illetve hogy valóban volt-e ismert politikus a kuncsaftjai között, számos verzió látott napvilágot. 

Egyetlen végzetes szúrás, bántalmazás, brutális késelés – mindezek szerepeltek a lehetséges elkövetési módok között. A Hír24 úgy értesült, nem igaz, hogy a lánynak átvágták a torkát, ám valóban bántalmazták, mielőtt – több alkalommal – megszúrta a támadója. Úgy tudni, a rendőrség továbbra is egy ázsiai férfit keres, Nancynek ugyanis – ahogy azt anyja egy interjúban már említette – ázsiai vendégei voltak. Kimondottan egy olyan oldalon hirdette magát, ahol velük ismerkedhet. 

Bár a Bors által megpendített “politikus szál” kapcsán tovább folynak a találgatások, – az eddigi információk alapján – Nancy rejtélyes vendégének létezésére nem utal semmi, pedig az üggyel Lázár János és az MSZP-elnökség is foglalkozott. Mint ismert, több cikk is született arról, hogy a lánynak ismert magyar politikus is volt a kuncsaftjai között sőt, a lap hétfőn már azt írta, több politikus is fizetett a szőke lány „szerelméért”. 

Arról is ellentétes információk láttak napvilágot, mi történt a fiatal áldozat telefonjával. A Bors azt írta, a rendőrök megtalálták a készüléket és elemzik az adatokat, míg a Blikk arról számolt be, hogy a mobilnak nyoma veszett, vélhetően a támadó vitte el. Úgy tudni, a telefont bár jelenleg is keresik az egyenruhások,  a híváslistáját lekérték és ellenőrzik. 

A meggyilkolt lány apja Facebookon fakadt ki, állítja, nem működtek a kamerák, amikor gyermekét megölték. Értesüléseink szerint az említett térfigyelők valóban nem üzemeltek a szóban forgó időben karbantartás miatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik