Közélet

A politikusok is találgatják, ki lehet a megölt lány szeretője

Politikus(210x140).jpg (Array)
Politikus(210x140).jpg (Array)

Az üggyel Lázár János és az MSZP-elnökség is foglalkozott.

A Kormányinfo-tájékoztatón és az MSZP-elnökségi ülésen is szóba került, vajon melyik politikus volt a meggyilkolt prostituált szexpartnere. Habár még az sem biztos, hogy Nancynek tényleg volt politikus kuncsaftja, egyre csak terjednek a pletykák, ki lehet az illető – írja az index.hu

A gyilkossággal kapcsolatban egyébként egyre több az egymásnak ellentmondó információ, voltak olyan hírek, miszerint összeverték és több késszúrással megölték, de írtak arról is, hogy egy sebet ejtettek rajta, amely végzetes volt. A Bors – névtelen forrásra hivatkozva – szellőztette meg, hogy a lánynak egy ismert politikus is állandó kuncsaftja volt. A lap szerint az együttlétről videofelvétel is készült, amely a lány telefonján is megtalálható. A készüléket pedig lefoglalta a rendőrség. A Blikk ezzel szemben pénteken arról szűmolt be, hogy információik szerint a gyilkos elvitte a telefont, mert azon olyan információk lehetnek, amelyek a lebukásához vezetnének.

Az üggyel Lázár János és az MSZP-elnökség is foglalkozott.  A szocialista pártvezetésből – az Index értersülése szerint – Gőgös Zoltán elnökhelyettes jelezte az elnökségi tagoknak, hogy az MSZP nem érintett az ügyben. Az MSZP-sek arról beszéltek, hogy ha szocialista politikust videóztak volna le Nancyvel, és a rendőrségnek megvan a felvétel, akkor már rég kint lenne a név a sajtóban.

A téma a csütörtöki Kormányinfo-tájékoztatón is szóba került. Lázár Jánostól megkérdezte egy újságíró, hogy tud-e arról, hogy kormánypárti politikus bármilyen kapcsolatban lett volna a lánnyal. A miniszter azt válaszolta, nincs ilyen információja, a sajtóból tájékozódik ő is. Ennek ellenére a Fidesz felől elindult egy olyan pletyka, amely egy magas rangú MSZP-sről szól.

Ahogy arról beszámoltunk, a mindössze 19 éves lányra szombatra virradó éjszaka talált rá édesanyja.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik