Közélet

Nővére küzdött a trafikoslány életéért

A kaposvári dohánybolt tulajdonosa találta meg a 21 éves áldozatot, akinek a nővére még a rendőrök kiérkezése előtt megérkezett, és próbálta újraéleszteni – tudta meg a Velvet.hu.

A brutális kegyetlenséggel meggyilkolt G. Fruzsina nővére és vőlegénye még a rendőrség megérkezése előtt odaért a Fő utcai dohánybolthoz.

Fruzsina rengeteg vért vesztett, már pulzusa sem volt, de a lány testvére azonnal odarohant hozzá, és percekig próbálta újraéleszteni. Azóta is sokkos állapotban van – mondta el a Velvetnek a család egyik közel barátja.

 
Fotó: Police.hu 

Úgy tudják a gyilkosság feltehetőleg háromnegyed 6 és 6 között történhetett. Értesülésük szerint a rendőrség egy idősebb hölgy jelentkezését várja, aki állítólag háromnegyed 6 után akart benyitni az üzletbe, ám feltételezhetően a gyilkos a lábát az ajtó elé rakva megakadályozta, és közölte vele, hogy az üzlet zárva van. Információink szerint a gyilkos a teljes aznapi bevételt magával vitte, és még a dohánybolt kulcsát is magával vitte, miután rázárta az ajtót a haldokló lányra.

A család barátja azt is elárulta, hogy G. Fruzsinának nemcsak a nyakán, hanem a karján, kezén és tenyérén is vágásnyomok voltak, így vélhetően megpróbált védekezni.

Az urológián kapták el

Elkapták azt a férfit, akit a kaposvári trafikoslány megölésével gyanúsítanak – tájékoztatott a rendőrség. Egyelőre csak annyit közöltek, hogy a délutáni órákban, Kaposváron csaptak le rá. A kihallgatását már megkezdték. A kapos.hu szerint a férfit a Kaposi Mór Oktató Kórház urológiai osztályáról vitték el.

A rendőrség a délelőtti órákban képet közölt a férfiról, aki ellen – mint fogalmaznak – hajtóvadászat folyt. Az esetről szűkszavűan nyilatkoztak, de azt elismerték, hogy brutális gyilkosság történt. A lány holttestére az esti órákban bukkantak rá. Korábbi sajtóértesülések szerint a 20 éves fiatalt több késszúrással sebezték halálra.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik