Közélet

Autóból, övtáskából, mindenhonnan ömlött a fű

marihuána (marihuána, epilepszia, kutatás, kísérlet, gyógyítás, gyógyszer, orvosi marihuána, tudomány, )
marihuána (marihuána, epilepszia, kutatás, kísérlet, gyógyítás, gyógyszer, orvosi marihuána, tudomány, )

Elkaptak egy budapesti férfit, elég sok marihuánával együtt.

Kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt őrizetbe vettek két férfit Nógrád megyében, az egyikük lakásán több mint egy kilogramm marihuánát is lefoglaltak, mondta a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője kedden az MTI-nek.

Dankóné Nagy Éva elmondta, hogy a 21-es főúton vasárnap éjszaka ellenőrizték a nyomozók a 31 éves budapesti F. Gábort. A férfi autójából, övtáskájából és ruházatából növényi törmelék, fehér por és gyantaszerű anyag került elő, a kábítószergyorsteszt pozitív jelzést adott a lefoglalt és vizsgált anyagokra.

Az ellenőrzésen és a férfi budapesti lakásában megtartott házkutatás során összesen több mint egy kilogramm marihuánát, hasisgyantát, továbbá amfetamintartalmú fehér port foglaltak le.

Dankóné Nagy Éva hozzátette: a nyomozás során megállapították, hogy F. Gábor ez év februárja és áprilisa között több alkalommal adott el különböző kábítószereket a 32 éves mátraterenyei G. Zoltánnak, aki azt továbbértékesítette.

A rendőrök kábítószer-kereskedelem bűntett miatt hallgatták ki gyanúsítottként a két férfit, mindkettejüket őrizetbe vették, és kezdeményezték az előzetes letartóztatásukat. A nyomozást – szakértők bevonásával – a megyei főkapitányság bűnügyi osztálya folytatja le.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik