Közélet

Ütött, fojtott szúrt a zalaegerszegi gyilkos

Zalaegerszegi gyilkosság - autóbaleset (gyilkosság,)
Zalaegerszegi gyilkosság - autóbaleset (gyilkosság,)

A lányt olyan súlyosan bántalmazta, hogy több önmagában is halálos sérülést találtak a testén - írja a Blikk.

A fiú a téren hagyta a kocsit, és gyalog mentek a parkba. Ott beszélhettek az újrakezdésről, ám a lány kitartott amellett, hogy ő már nem szereti a fiút. Barnabás ezután puszta ököllel esett neki a lánynak, majd fojtogatta és szurkálta. A lányt olyan súlyosan bántalmazta, hogy több önmagában is halálos sérülést találtak a testén. A Blikk szerint a szúrófegyvert a rendőrök még mindig keresik.

 
Fotó: Police.hu 

Mint azt korábban megírtuk, rendezett családban élő fiatalok tragédiájáról van szó, amelynek nem voltak előzményei. Az áldozat holttestére egy erdős területen találtak rá. Feltételezett gyilkosát – egy főiskolást – gyorsan elfogták, miután karambolozott, és kórházba került.

 
Fotó: Police.hu 

Arról is beszámoltunk már, hogy puszta kézzel végezhetett a férfi a volt barátnőjével, de a nyomozás érdekeire hivatkozva erről a rendőrség nem beszélt. Azonban azt elmondták, hogy a gyilkosság után a fiatalember telefonon bevallotta barátjának tettét. A barát felhívta a férfi szüleit, akik értesítették a rendőrséget, és a holttestet is a rendőrök találták meg a zalaegerszegi parkerdőben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik