Közélet

Lassan eltűnik Welsz hagyatéka

Welsz-Tamas(960x640).jpg (welsz tamás)
Welsz-Tamas(960x640).jpg (welsz tamás)

Míg a különös körülmények között elhunyt vállalkozó édesapja, az ingóságok örököse kórházban van, több érték eltűnt a lakásból – írja a Blikk.

Welsz Tamás édesapja, Antal agyvérzés miatt került kórházba, azóta pedig az üresen álló ingatlanból dobozszámra tűnnek el az ingóságok – ismerte el az idős férfit ápoló élettárs a Blikknek.

A lap szerint Welsz érdi otthona tele volt híradástechnikai eszközökkel több tízmillió forint értékben, amely értékek nagy része eltűnt, amióta az idős férfi kórházban fekszik. A Blikk munkatársainak a helyszínen az egyik szomszéd azt mondta, látta, hogy Welsz Tamás gyermekének édesanyja itt járt, és több dolgot kivitt az épületből.

 
Fotó: Hír24 

Welsz halála után Antal felajánlotta unokája anyjának, hogy lakjanak a vállalkozó megüresedett lakásában, de ő akkor ezt elhárította, mert a hatalmas rezsit nem tudja kifizetni. Az épülethez tartozó hangárban parkoló nagy értékű autók minden hozzátartozót érdekeltek volna, de azokat egy bírósági határozat miatt nem lehet értékesíteni. Azok ugyanis Welsz cégének tulajdonában vannak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik