Közélet

A készenlétisek nyomoznak a Buda-Cash brókercégnél

Készenléti Rendőrség (készenléti rendőrök, egyenruha, )
Készenléti Rendőrség (készenléti rendőrök, egyenruha, )

Hétfőn koraeste rendőrök szálltak ki a legrégibb magyar brókercégek egyikéhez, a budapesti, Ménesi úti központhoz – írja az Index.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda nyomozati cselekményt hajtott végre – közölte a rendőrség a hírportállal. A cég sajtófelelőse mindemellett délután ötkor távozott a munkaidő végeztével, és eddig semmilyen razziáról nem tudott, és később a vezetők megkeresése után sem tudtak semmilyen rendőrségi intézkedésről.

Az index olvasói közül tudni vélte, hogy a rendőrség az irodaházba be-, és az onnan kilépést is megtiltotta. Tudomása szerint „12-15 brókert nem engednek sehová”.

Az index munkatárs a késő esti órákban a helyszínen rendőrautókat már nem látott, azonban amikor az irodába megpróbált bejutni, azt a tájékoztatást kapta, hogy ott „rendőrségi intézkedés van folyamatban”, ezért az épületet el kell hagynia.

A Buda-Cash Brókerházat 1995 májusában alapították, létrehozása óta tagja a Budapesti Értéktőzsdének. A cégcsoport több társaságon keresztül az öttagú igazgatóság négy tagja, Gyarmati János, Varga Péter, Tölgyesi Péter és Pál Gyula érdekeltségébe tartozik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik