Közélet

Zárt osztályon kezelték a brutális budapesti feleséggyilkost

jószefvárosi gyilkosság (józsefvárosi gyilkosság)
jószefvárosi gyilkosság (józsefvárosi gyilkosság)

Az áldozat 170 kiló volt, és már két éve nem mozdult ki otthonról. Férje állítja, elege lett.

A pár még 1993 környékén ismerkedett meg egy pékműhelyben, ahol együtt dolgoztak. Egymásba szerettek és összekötötték életüket. Egy ideig ugyan békében éltek, később a férfi inni kezdett, ilyenkor gyakran erőszakos volt, párja emiatt segítséget is kért – írja a Blikk.

A férfi több mint egy évig egy zárt pszichiátriai osztályon volt, ám viselkedése azután sem változott, hogy hazatért, így visszakerült, vagyis – ahogy fogalmaz – felesége visszaküldtette. A férj ezt nem tudta megbocsátani. Az asszony egyébként 170 kilogramm volt, csak ült a fotelban, tévézett, és internezett. A férfi vásárolt, és intézte ügyeiket. Gyakran együtt is ittak, még akkor is, amikor gyógyszert szedtek. 

Ahogy arról beszámoltunk, a férj – állítása szerint – azért végzett párjával, mert megelégelte, ahogy az asszony beszélt és viselkedett vele. Mint írtuk, a szomszédoknak gyanús lett, hogy nem tudnak semmit a nőről, aki igen aktív “életet élt” a Facebookon. A férfi azt mondta nekik, hogy beteg. Meg akarták látogatni, de férj nem engedte nekik.

A Zsaru magazin szerdán arról számolt be, hogy a gyilkosság napján – egyben a férfi születésnapján – a nő a vita hevében hozzávágott egy doboz kefírt párjához, ezután érte az első döfés a hátán. Állítja, az asszony ekkor még hangosabban szidta, ekkor szakadt el a cérna. Több mint százszor szúrt még. Ezután légfrissítőt, dezodort fújt a holttestre, majd letakarta. Míg egy fedél alatt hált áldozatával, napközben intézte ügyeit, lecserélte személyi igazolványát az okmányirodában, és naponta lerészegedett. Két napig járt haza a holttesthez, mintha mi sem történt volna. Amikor a rendőrök két nappal később berúgták az ajtót, azt mondta nekik, “megöltem a feleségemet. Ott van a hátsó szobában becsomagolva”.


Fotó: Bartalus Laura

Ajánlott videó

Olvasói sztorik