Közélet

“Megöltem a feleségemet. Ott van a hátsó szobában becsomagolva”

jószefvárosi gyilkosság (Array)
jószefvárosi gyilkosság (Array)

Mielőtt a budapesti férfi letakarta a holttestet, légfrissítőt, dezodort fújt rá, hogy ne zavarja az alvadt vér és a bomló test szaga. Sokkoló részletekre derült fény.

A születésnapján gyilkolt az a férfi, aki több mint száz késszúrással ölte meg a feleségét VIII. kerületi otthonukban még  a múlt héten. Ahogy arról beszámoltunk, a férj – állítása szerint – azért végzett párjával, mert megelégelte, ahogy az asszony beszélt és viselkedett vele. Mint írtuk, a szomszédoknak gyanús lett, hogy nem tudnak semmit a nőről, a férfi ugyan azt mondta, beteg, de nem engedte nekik, hogy meglátogassák.

A Zsaru magazin azt írja, az áldozat egy 62 éves mozgáskorlátozott nő. Férje a rendőröknek azt mondta, összevesztek, a nő a vita hevében hozzávágott egy doboz kefírt, erre a férfi felkapott egy konyhakést és megszúrta a hátán. Állítja, a nő ekkor még hangosabban szidta, ekkor szakadt el a cérna: nekiesett feleségének és halálra késelte. Ezután légfrissítőt, dezodort fújt a holttestre, majd letakarta. Míg egy fedél alatt hált áldozatával, napközben intézte ügyeit, lecserélte személyi igazolványát az okmányirodában, és naponta lerészegedett. Két napig járt haza a holttesthez, mintha mi sem történt volna.

Fotó: Bartalus Laura

Az egyik szomszédnak nemcsak az lett gyanús, hogy nem látta az áldozatot, hanem, hogy a redőnyt már két napja nem húzták fel. “A bejelentők szerint a férfi korábban pszichiátriai kezelésre járt, sokszor furcsán, zavarodottan viselkedett” – idézte fel a helyszínre érkező Terjék Tamás zászlós, a VIII. Kerületi Rendőrkapitányság váltásparancsnoka a lapnak. Elmondásuk szerint a férfi egy korábbi dührohamában kidobta kutyájukat az ablakon, majd az eb tetemét egy műanyag zacskóba csomagolva hazavitte.

A szomszédok állították, a férfi bent van a lakásban, de nem reagált semmire, így végül a kihívott rendőrök renberúgták az ajtót. „Igen, nagyon nagy baj van! Megöltem a feleségemet. Ott van a hátsó szobában becsomagolva.”  – ezt válaszolta az egyenruhások kérdésére. “A holttestet valóban a hátsó szobában, egy fotelben, áttetsző műanyag zsákkal letakarva találtuk meg” – folytatta Szabó Szilvia főtörzsőrmester, az intézkedő járőrpár másik tagja.

Fotó: Bartalus Laura

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik