Közélet

Kigyúrt, kopasz férfi verte meg a budaörsi buszsofőrt – fotó

Az ismeretlen, bőrkabátos alak karácsony előtt támadt rá a jármű vezetőjére. A rendőrség képet közölt róla.

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt indított eljárást a rendőrség egy buszsofőrt ért támadás kapcsán. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság egyelőre keresi a verekedőt, akiről most fotót közöltek, és segítséget kérnek az azonosításában.

A buszvezetőt december 22-én, este 7 órakor bántalmazták a budaörsi végállomáson. Támadója körülbelül 185 centiméter magas, 40-45 év körüli, 125-130 kilogramm súlyú, sportos, kigyúrt testalkatú, aca telt, feje kopasz. A bűncselekmény elkövetésekor térdig érő bőrkabátot, sötét árnyalatú farmernadrágot, hegyes orrú cipőt és fekete színű, zipzáras melegítő felsőt viselt.

Fotó: police.hu

A Budaörsi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki az ismeretlen tettesről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Budaörsi Rendőrkapitányságot a 06-23/505-400-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111″Telefontanú” zöld számán (h.-cs.: 8-16, p.: 8-13), vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik