Közélet

Szülei szeme láttára ölte meg feleségét a baranyai gyilkos

vadászpuska (vadászpuska, )
vadászpuska (vadászpuska, )

Az asszony éppen a disznóöléshez készülődött, amikor a férj berontott a vadászpuskájával – írja a Bors.

A helyi termelőszövetkezetben dolgozott az a férfi, aki szombat este megölte feleségét, mielőtt magával is végzett volna. Szemtanúk szerint feldúlt állapotban viharzott át a falun felesége után, aki a település másik felén segédkezett a szüleinél a vasárnapra tervezett disznóvágás előkészületeinél – tudta meg a Bors.

A lap szerint a szülők szeme láttára lőtte le a nőt, majd a szájába vette a puska csövét és meghúzta a ravaszt. A túlélésre egyiküknek sem volt esélye.

A Blikk ezzel szemben úgy tudja, hogy a lány szülei a szomszéd házban éltek a testvéreivel együtt, és ők lehettek az elsők, akik a lövésekre átrohantak. A férfit pedig még elvitte a mentő, de néhány óra múlva belehalt a sérüléseibe.

A Bosrs szerint a férfi rendszeresen vadászott, ezért tartott magánál engedéllyel fegyvert. Bár Facebookon már decemberben írt furcsa bejegyzéseket, amelyek a megbocsátás fontosságáról szóltak, a 800 lelkes faluban az eseménynek nem volt előjele.

Mint azt korábban megírtuk, szombat este 10 óra körül a Baranya megyei Gödrén egy 36 éves férfi családi veszekedést követően meglőtte 27 éves feleségét, aki a helyszínen életét vesztette. A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja a körülményeket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik