Közélet

Szülei is elmenekültek a forráskúti gyilkostól

Faluszerte hírhedt figurának számít a 21 éves B. László, aki Forráskúton, brutális körülmények között gyilkolta meg gyerekkori barátját.

Segíteni akart faluszerte hírhedt ismerősén a Forráskúton meggyilkolt fiatal édesanya, B. Vivien, ez okozta vesztét. Azon a végzetes pénteki napon B. Lászlót azért kereste fel, hgy egy munkalehetőséggel kapcsolatban biztassa a fiút, akitől zűrös ügyei miatt az egész falu elfordult – írja a Blikk.

A lap információi szerint a gyilkossággal megvádolt férfitól még a szülei is elmenekültek, kezet emelt rájuk, terrorban tartotta őket, a droghoz is volt köze, a legutóbbi falunapon pedig kést rántott valakire. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságnál személyiségi jogokra hivatkozva nem árulták el, van vagy volt-e eljárás B. László ellen.

Fotó: police.hu

Ahogyan korábban megírtuk: az ügyészség kezdeményezte B. László előzetes letartóztatását, aki a gyanú szerint pénteken, Forráskúton végzett a 22 éves B. Viviennel. A gyanúsított beismerte tettét, annak indítékairól azonban még nem adott értékelhető választ, valószínűleg meg akarta erőszakolni a fiatal édesanyát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik