Közélet

Istenhez menekült a békési családirtó

Mintarabként viselkedik a börtönben T. Lajos, aki komolyan kezdett a foglalkozni a vallással, és már látogatókat is fogadhat – írja a Blikk.

Bíróságra szállították szerdán délelőtt a 48 éves férfit, és elrendelték előzetes letartóztatásának meghosszabbítását. Mindemellett már fogadhat látogatókat. Eddig ugyanis nem engedélyezték, hogy fia, Arnold, az X-Faktor és a Rising Star felfedezettje és másik két gyermeke meglátogassa.

A Blikk úgy tudja, hogy a két ember haláláért felelős férfi valóságos mintarab. Komolyan elkezdett foglalkozni a vallással, jár istentiszteletre, és talán ennek is köszönhető, hogy már nem akarja megölni magát.

A börtönben egyvalakivel nem tarthatja majd a gyanúsított a kapcsolatot, az ugyancsak előzetes letartóztatásban lévő korábbi élettársával, mivel a gyanú szerint ő is segédkezett a bűncselekményben elrejteni a fegyvert.

T. Lajos ötéves lánya, Napsugár szeme láttára rendezett vérfürdőt. Volt párja, M. Adrienn és R. József túlélte a férfi fegyveres mészárlását. Adrienn új élettársa, J. Csaba és anyja, M.-né G. Irén viszont meghalt a lövöldözésben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik