Közélet

Bukta a házát is a brutális berettyóújfalui férjgyilkos

Az életfogytiglan tartó börtönbüntetését töltő Sápi Andreáé volt a végrehajtás alatt álló ház fele, de az áldozat szülei elperelték tőle, mondván annak idején amúgy is ők fizették ki az ő részét is – írja a Bors.

Csütörtökön veszik át a berettyóújfalui Ny. László szülei a rémségek házát, ahol fiuk négy éve elevenen elégett. A férje brutális megöléséért életfogytiglanra ítélt Sápi Andrea új férje adja át a kulcsokat – derül ki a Bors cikkéből.

A ház egyik felét László szülei örökölték, a másik fele Andreáé maradt – nyilatkozta a Borsnak Sándor, Sápi Andrea új férje, aki volt rendőrként is hisz a nő ártatlanságában. László édesanyja és nevelőapja pert indított azt állítva, hogy ők ajándékba adtak pénzt a fiatal párnak, ebből vették a ház Andreát illető részét is. A bíróság elsőfokú ítéletében helyt is adott a szülők keresetének, miután bizonyítani tudták, hogy átutaltak az ingatlan vásárlásának idején hárommillió forintot a fiuknak. Sápi Andrea fellebbezett.

A ház, amelyben kínhalált halt Ny. László, pillanatnyilag végrehajtás alatt áll, részben egy vissza nem térített kétmilliós kölcsön, részben a ki nem fizetett, halmozódó rezsitartozás miatt.

Sápi Andrea fejlesztőpedagógus az ítélet szerint különös kegyetlenséggel begyógyszerezte, összeszurkálta, majd gázolajjal leöntötte és felgyújtotta berettyóújfalui házukban a férjét, amiét a Szegedi Ítélőtábla életfogytiglani fegyházra ítélte azzal, hogy legkorábban 35 év múlva szabadulhat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik