Közélet

Begyógyszerezte magát a férjgyilkos nő párja

Az egykori rendőr 54 darab antidepresszáns tablettát vett be, így akarta bizonyítani, hogy felesége ártatlan.

Biztos vagyok Andrea ártatlanságában – nyilatkozta a férfi, aki tavaly október 15-én, a börtönben vette feleségül azt a nőt, aki a jogerős ítélet szerint napokig gyógyszerezte az első férjét. Majd a már magatehetetlen, letompult férfi kezét összekötözte, késsel többször megszurkálta, gázolajat öntött rá és felgyújtotta – emlékeztetett a Bors. A férj a lapnak ismét elmondta, nem szerelmes, csak a házasság útján látott esélyt arra, hogy a nő jogaiért küzdjön. Nem váltott ki heves indulatokat belőle, amikor nemrég öt börtönőr ellen tett feljelentést a felesége. A ma már bírói szakban lévő ügy vádirata szerint mindannyian intim viszonyba kerültek a nővel. Felmerült, hogy ketten közösültek is vele a börtönben.

A férj minden jogi lehetőséget megragad, hogy bizonyítsa: két bíróság is tévedett, amikor feleségét életfogytiglani fegyházra ítélték az első férje megöléséért.Éppen ezért ugyanazt a dózist, amit a boncolás alapján az áldozatban megtaláltak, ő is bevette, összesen ötvennégy darab gyógyszert. Aznap tette mindezt amikor első fokon a Gyulai Törvényszéken ítéletet hirdettek. Állítja, a vádiratot próbálta ezzel rekonstruálni.

A férfinak a történtek után egy kórházban kimosták a gyomrát. Mint mondta, rendkívül csalódott azért, mert az ügyvédi indítványt, amelyet az ő gyógyszerezésére hivatkozva nyújtottak be a bíróságra, elutasították, nem vették figyelembe. A férfi több feljelentést írt már az ügyben, a strasbourgi emberi jogi bírósághoz is beadvánnyal fordult.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik